Yhteystiedot (pääkonttori)

Lectus Ky
Vilhonvuorenkuja 10 C 80
00500 Helsinki
040 550 5533
kalle.toiskallio(ät)lectus.fi
varalla: kalle.toiskallio.lectus(ätti)gmail.com

Y-tunnus: 2243522-4
Nordea 124830-214027
FI44 1248 3000 2140 27 NDEAFIHH

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:114098 kpl

Henkilökunta

Pää-, toimitus-, kehitys- ja myyntijohtaja Kalle Toiskallioomakuva.jpg

"...näin pienessä firmassa on järkevää keskittää keskeiset tehtävät toimivalle johdolle. Silloin on helppoa tehdä tärkeimmät linjaukset vaikka asiakkaan kivijalassa... Ihminen on meillä keskiössä, nimittäin tulosta tekevä ihminen."

 

 

Henkilöstöpäällikkö Kalle Toiskalliohymykuopat.jpg

 "...toimin lähinnä johdon tukena työnteon tehostamisessa. Meidän firmassa YT-neuvottelut tarkoittavat sitä, että miten voitaisiin paremmin toimia yhdessä. Ihmisen viihtyminen töissään on minulle ihan ykkösasia... Erityisesti keskijohdon asemaan kiinnitetään meillä huomiota. Ylin johto voi visioida kaikessa rauhassa, mutta jos keskijohto ei koe tavoitteita omikseen, mitään ei tapahdu. "


 

Autonkuljettaja Kalle Toiskallioautonkuljettaja-web.jpg

 "...työkalut on tässä vuosien varrella vaihtuneet. On ollut Volvoa, Saabia, Roveria ja Seatia. Tiukan paikan tullen on ajettu jopa City Car Clubin laitteilla."

"Sinunkaupat on johtajan kanssa tehty jo kauan sitten, että ihan hyvin oon ratin takana viihtynyt. Loppujen lopuksi aika vähän tässä kilometrejä tulee, mutta valmiina pitää olla mihin aikaan tahansa - niin ettei tässä hommassa perheellinen pärjäisi. Paljon odotellaan isojen organisaatioiden kivijaloissa - ja kentällä, kun San Diegon porukkaa käy pääkonttorilla."

"Ja sittehän pomo ja muut menee ihan julkisilla ja fillarillakin jopa..." Suoraan sanoen, töitä on kyllä aika vähän kun toi metro tuli tohon toimiston viereen. Vissiin sen vuoksi pomo anto mulle tän pleikkarin. ...että ajele sillä, se sano. Pelkäsin jo, että nyt tulee potkut. Mutta pomo sano, ettei se oikein voi antaa mulle potkuja. Sano, että sehän olis vähän ku ittelleen antais potkut... mitä lie tarkoitti, mutta reilu jätkähän se kyllä on... Ehkä saan vielä siirron San Diegoon. Ajatella! Siellä veekasi hyrräis kun meikäpoika päästelis avoautolla korttelin kerrallaan..."

 

Pyörälähetti Kalle Toiskalliofillarilh.jpg

"...pirusti tulee keikkaa just isojen organisaatioiden kivijalkoihin. Firmalla on kyllä ihan kohtuu sijainti. Soon viistoista minaa ytimeen, Pasilaan allekin - no vähä joutuu oikoo valoissa, heh. Ai millä ajan? Meil on tommonen sprintti kaikkein kiireempiin tarpeisiin. Sillä me vedän tasaset asfalttireitit. Sit ku on tiedossa soraa ja sepelii tai  oikasu skuugen kautta tai työmaakäyntejä, ni tolla hybridillä sitte. Toimari sano et kiireellä voin kyllä ihan sääntöjen rajamaillakin ajaa, kunhan olen ajoissa. Se varmaan tarkotti, ettei mitään välii, hehe. Itsehän se vetää tommosella mustalla Pashley Roadster Sovereignilla, tai mite se nyt hienosti sanotaa. Heh, puku päällä ja solmio vaan hulmuaa tuulessa. Käsintehty klassikkopyörä kuulemma. Ite en kyllä tommoseen koskis. Selkä suorassa mennään, varmaan jää keskinopeus alle kolmenkympin. Helkkari, mähän olisin myöhässä joka paikasta. Kato mä oon aina ehtiny kiikuttaa kirjeet ja muut tarjoukset ajoissa, viimekski yli viis minaa ennen dedlainii..."

 

TYKY-päällikkö Kalle Toiskalliotykyp.jpg

 "...työkykyä ylläpitäväksi liikunnaksi henkilöstölle on yhdessä päätetty ja ulkoistettu: Red Wingsissä maalivahtivalmennusta ja kiekkoulua (nuorimmat tarvitsevat parhaan opetuksen :-)  sekä Tavastia Pallossa pelailua setäkiekon parissa. Pelikaverit tuppaa tosin nuorentumaan vuosi vuodelta. Siinä ei auta kuin kokemuksen bassoäänellä sanoa, miten tuonkin tilanteen olisin ratkaissut - jos vaan olisin ehtinyt."

"Sähly on keskitetty Eiran Vesan harraste- ja Kauppakorkean henkilökuntavuorolle, kaukalopallo TYKY-yhteenliittymälle Lectus-SITO-WSP. Aina joku mitsku on voitettu TEA:n puulaakisarjassa."

"Pomo on ruvennu viime aikoina puhumaan jostain kulttuurisetelistäkin, pitää vissiin vaihtaa kypärä baskeriin."

 

IT-päällikkö Kalle Toiskallioit-tuki.jpg

"...niin mitä sä haluut? Kuule, mulla on nyt aika kiire tässä... kato me on just uusittu järjestelmät ja bäckappaus on kesken. Kurssitetaan just koko porukkaa uusiin esitysgrafiikoihin. ja on saatu vihd. viim. nyt koko laitekanta Appleen. Ni eikös pomo halunnu upottaa windowsin iMaciin, siis mä en tajuu. Asiakkaiden takia kuulemma, kun ne ei osaa omia outlook- ja word-asetuksiaan. No, eihän se mulle kuulu. Tai siis kuuluu, mut kuitenkin."

Mä sanosin kyl, et päivänvalo on aika ärsyttävää, itse asiassa, mutta toimistosihteeri kyllä tunkee oven ali ihan hyvin noit pitsoja. Kokikset pitää hommaa omasta takaa."

 

Toimistosihteeri Kalle Toiskalliotstoapulainen-web.jpg

"...johtaja sanoo aina, että mä oon ihan tärkein ihminen toimistolla. Mä pidän niiku printterit pyörimässä ja paperikasat järjestyksessä, ja katon, että kaapissa on aina huolellinen määrä suklaata. Meillä toimistolla sanotaan aina että mieti ensin ja sitten tee. Sitä mä sitte keitän, litran pari päivässä. Ja jonkun kinkku-ananaspitsan pyöräytän IT-väelle sillon tällön, ku ne ei aina kerkii kunnon lounaalle. Nyttehä tossa Hitsaajankadulla ja siin ympäristös ni ku on paljon kaikkii ruokapaikkoja, niin mun ei niin tartte lounaita kokata, enään. Lounaskortit on kaikilla täs pääkonttorilla ja niiden saldoja pitää seurata. Et ihan talousasioihin tässä olen päässyt - oonki menossa jollekki merkonomikurssille. Mä oonki aina halunnu tommosille koulutuspäiville - siel tapaa kaikkii ihmisii ja tollai. Et kylä täs firmassa eteenpäin pääsee, jos vaan on potkuu ja sitä omaa sisäistä yrittäjyyttä."

 

 

jari_kuva_mv_pieempi.jpg

Mobiiliteknologian asiantuntija (Mobile Technology Advisor),
Jari Ruotsalainen
" ...Reilut 19 vuotta oon nyt näitä mobiililaitteita näprännyt ja uusia kehitellyt. Testaillut toimivuutta, kestävyyttä ja käytettävyyttä useammallakin mantereella. Verkkopuolellakin touhusin. Joten kaikenlaista mobiililaitetta olen nähnyt. Ja kun tuo vaimokin niin tykkää täällä Lectuksessa olla niin ajattelin, että mikäpä siinä. Lähdetään mukaan kehittämään uutta. Hyvä draivi täällä on."

Liikkumisen ohjaus:

Asiakaskäynnit pyritään suorittamaan aina joukkoliikenteellä tai polkupyörällä. Tätä silmällä pitäen Lectuksen pääkonttori onkin sijoitettu hyvien joukkoliikenne- ja pyöräily-yhteyksien päähän sekä minuutin kävelymatkan päähän metroasemasta. Polkupyöriä on henkilöstöllä käytössään useita, mummon mankelista hybridin kautta sprinttiin. Työntekijöille ei myöskään kustanneta ilmaisia autopaikkoja. Miettikööt joka päivä, millä kannattaa tulla.